מתכון

פלפלים ירוקים כבושים

ינואר 2020
2 דירוגים
פלפלים ירוקים כבושים של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי
פלפלים ירוקים כבושים של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי

זוהי גרסה מהירה לפלפלים חריפים כבושים בהשראת המטבח המקסיקני, וכיף להגיש אותם כמעט עם כל דבר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתחמיץ

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי התחמיץ בסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. מסירים מהאש ומצננים. מעבירים פלפלים ירוקים חריפים ושיני שום לצנצנת מעוקרת ויוצקים את התחמיץ. אוטמים היטב ומשהים ל־5 שעות. מעבירים למקרר. הפלפלים נשמרים כחודש בקירור.