מתכון

פלפל ירוק חריף ממולא בבשר טלה

דצמבר 2019
3 דירוגים
פלפל ירוק חריף ממולא בבשר טלה של פליקס רוזנטל. צילום: דניאל לילה
פלפל ירוק חריף ממולא בבשר טלה של פליקס רוזנטל. צילום: דניאל לילה

בקיץ החריפות שלה מרקיעה שחקים מכיוון שהפלפלים הירוקים נמצאים בשיאם, אבל בחורף היא קצת פחות חריפה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

חורצים את הפלפלים החריפים לאורכם (לא מוציאים את הזרעים), מושחים ב- 2 כפות שמן זית מבחוץ ומניחים בתבנית.

3

אופים 8 דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט אבל לא קלויים לגמרי. מצננים ומסירים את הקליפה בעדינות בלי לקרוע את הפלפלים. משאירים את התנור דולק.

4

בינתיים לשים בידיים את הבשר עם פלפל שחור גרוס, מעט מלח, פטרוזיליה קצוצה וכף שמן זית.

5

מעצבים 8 קבבים מוארכים וממלאים את הפלפלים בעדינות. מניחים את הפלפלים בתבנית.

6

אופים 10-8 דקות עד שהבשר מקבל צבע שזוף.

להגשה

7

מורחים 2 כפות יוגורט בכל צלחת אישית ומניחים פלפל ממולא.