מתכון

פנקייק בטטה ושיבולת שועל לקטנטנים

מרץ 2020
7 דירוגים
חביתיות בטטה של שף ניר מסיקה. צילום: ניר מסיקה
חביתיות בטטה של שף ניר מסיקה. צילום: ניר מסיקה

שפים מבשלים בבית: ניר מסיקה ממשיה מכין פנקייק בטטה אפוי ובריא לקטנטנים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

תוספות מלוחות להגשה (לא חובה)

תוספות מתוקות להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים בטטה במשך שעה וחצי עד שהיא רכה לחלוטין וסכין חודרת אליה בקלות. מצננים ומסירים את הקליפה.

2

שמים את בשר הבטטה בקערה ומועכים. מוסיפים טחינה, קוואקר, תמרים קצוצים וביצה ומערבבים היטב.

3

מעבירים את התערובת לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון. אם משתמשים בתבנית שאינה סיליקון יש לשמן אותה קלות תחילה) ואופים במשך 20 דקות. מגישים חם עם כל תוספת שאוהבים.