מתכון

פנקייק טבעוני

נובמבר 2018
4 דירוגים
צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

לא חייבים ביצים וחלב בשביל להכין פנקייקים טעימים ותפוחים. אורי שביט מסבירה איך עושים זאת

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה גדולה את החומרים היבשים. מוסיפים שמן, תמצית וניל וכוס אחת של חלב, מערבבים וממשיכים להוסיף את החלב בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה. משהים ל־5 דקות.

2

מלהיטים מחבת נון סטיק קטנה ומשמנים אותה מעט עם נייר סופג. יוצקים מצקת קטנה מהבלילה למחבת ומטגנים עד שהשוליים מזהיבים ומופיעות בועות על החלק העליון. הופכים, מטגנים כדקה נוספת ומעבירים לצלחת. מטגנים כך את כל הפנקייקס. מגישים חם עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד, פירות טריים וכל תוספת אחרת שאוהבים.