מתכון

פסטה אוריקייטה עם שעועית טוסקנית

פברואר 2016
1 דירוגים
פסטה אוריקייטה עם שעועית טוסקנית
פסטה אוריקייטה עם שעועית טוסקנית

בפסטה הכפרית המקסימה הזאת אין הרבה מרכיבים, ולכן חשוב במיוחד להקפיד על איכותם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את השעועית

1

מסננים את השעועית, מוסיפים מים קרים עד כדי כיסוי + 5 ס”מ ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהשעועית רכה אך לא מתפרקת. במהלך הבישול מוסיפים מים במידת הצורך (אין להוסיף מלח בשלב הזה).

2

מסננים את השעועית, מעבירים לסיר שטוח ויוצקים שמן זית שיכסה את השעועית. מוסיפים מרווה ומבשלים על להבה נמוכה עד שהשעועית מתחילה להתפרק. ממליחים ומערבבים.

מכינים את רוטב העגבניות

3

טוחנים את העגבניות בבלנדר כ-5 דקות עד שמתקבל קצף עגבניות. מוסיפים 2 כפות שמן זית וקמצוץ מלח וטוחנים עוד דקה. מסננים.

מרכיבים את המנה

4

מעבירים את השעועית (עם מעט מהשמן) למחבת ומחממים. מוסיפים פסטה ומערבבים קלות. טועמים ומתקנים תיבול.

5

מעבירים את הפסטה לצלחות. יוצקים מסביב את הרוטב ומפזרים פרמזן וקליפת לימון.