מתכון

פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה

פברואר 2016
2 דירוגים
פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה. צילום: שרית גופן
פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה. צילום: שרית גופן

פסטה מחיטה מלאה זקוקה לשותפים דומיננטיים ומלאי טעם שיצליחו להתחרות במרקם הנגיס שלה. שף אוהד קורי שידך לה פטריות חצוצרה צהובות ובשרניות ורוטב אסיאתי מתקתק

פסטה מחיטה מלאה זקוקה לשותפים דומיננטיים ומלאי טעם שיצליחו להתחרות במרקם הנגיס שלה. שף אוהד קורי שידך לה פטריות חצוצרה צהובות ובשרניות ורוטב אסיאתי מתקתק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנית את הג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים כרישה וממשיכים לטגן עד שהיא מתרככת.

2

מוסיפים פטריות חצוצרה, מטגנים כחצי דקה ומוסיפים חלב קוקוס, סילאן ופסטה.

3

מבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטה מסמיך מעט ועוטף יפה את הפסטה. מתבלים במלח ופלפל.

4

מעטרים בבצל ירוק ומגישים.