מתכון

פסטו סחוג

ינואר 2020
3 דירוגים
פסטו סחוג. צילום: shutterstock
פסטו סחוג. צילום: shutterstock

בזיליקום ושמן זית - זה כל מה שהיה חסר לסחוג התימני כדי לתת לטעמיו להתעגל מעט

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרסקים במעבד מזון בזיליקום, פלפלים חריפים ושום תוך כדי זילוף שמן זית. מנקים את הדפנות וממשיכים לעבד למרקם מחיתי. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל.

2

מעבירים לצנצנת, יוצקים מעט שמן זית מעל ושומרים סגור במקרר. בכיסוי קבוע של שמן זית הפסטו נשמר כשבוע במצב טוב ורענן.