מתכון

פסטו שום ירוק צעיר

יוני 2017
פסטו שום ירוק צעיר. צילום: דניאל לילה
פסטו שום ירוק צעיר. צילום: דניאל לילה

מטבל שיכול לשמש לכל מה שמתחשק- פסטה, מאפים, או סתם לנשנש על לחם עם עוד תוספות

מיכל: “עוד אהבה אביבית שלי היא השומים הירוקים. אני משלבת אותם בתבשילים או טוחנת לפסטו ומקפיצה עם פסטה, מורחת על לחם או מניחה על השולחן כמטבל לכל מה שמתחשק.”

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את השומים במעבד מזון עם קליפת לימון ומלח עד שהם קצוצים דק. מוסיפים 1/4 כוס שמן זית ומעבדים בפולסים על מנת שלא תתקבל משחה.

2

מעבירים לקערית, מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית ומערבבים.

3

מעבירים לצנצנת ושומרים כמה ימים במקרר.