מתכון

פרגיות בגריל – מתכון בסיסי של שגב משה

דצמבר 2015
1 דירוגים
פרגיות בגריל מתכון בסיסי של שגב משה. צילום: אילון פז
פרגיות בגריל מתכון בסיסי של שגב משה. צילום: אילון פז

שימו לב לפטנט הגאוני, שמעניק גם לפרגית מחבתות פשוטה טעם מעושן אמיתי

הפרגיות הכי טעימות כשהן עשויות בגריל, אבל מי שאין לו חשק לנפנף, יכול להכין במחבת. שימו לב לפטנט הגאוני, שמעניק גם לפרגית מחבתות פשוטה טעם מעושן אמיתי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים גריל, מחבת פסים או מחבת רגילה לחום גבוה.

2

משמנים את נתחי הפרגיות משני הצדדים במעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל גרוס טרי.

3

צולים משני הצדדים, עד שהבשר מוכן. משתדלים לטלטל את הפרגיות כמה שפחות.

גיוון: את הפלפל השחור אפשר להחליף בפלפל ב-4 צבעים.