מתכון

פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול

אפריל 2019
2 דירוגים
פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול ויוגורט כבשים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול ויוגורט כבשים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

כרוב הניצנים נפתח בצלייה למעין פרח שמוסיף למנה המון יופי. תוספת נהדרת לכל מנות הבשר הכבדות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. מניחים את כרובי הניצנים ואת הבייבי קישואים בתבניות נפרדות, מתבלים בשמן זית, מלח גס ותימין וצולים 15־20 דקות עד שהירקות שחומים ומעט חרוכים. מצננים.

2

מעבירים את הכרובים והקישואים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט מיץ הלימון ומלח הים ומערבבים. מתבלים במיץ לימון, מלח ים ושמן זית ומערבבים שוב. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ופזרים מעל קליפת לימון מגוררת. אפשר לצקת יוגורט כבשים לצד הסלט.