מי שרוצה פרנץ' טוסט עשיר יותר, יכול לטבול אותו בבלילה פעם נוספת (או פשוט להשרות אותו למשל כמה שניות ולהניח ללחם לספוג יותר נוזלים).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
לטיגון
להגשה
אופן ההכנה
1
טורפים את כל חומרי הבלילה בקערה רחבה שיהיה נוח לטבול בה את פרוסות הלחם. טובלים פרוסת לחם בבלילה כך שהיא מכוסה לגמרי בבלילה משני הצדדים.
2
מחממים 20 גרם מהחמאה במחבת בגודל בינוני. מטגנים כל פרוסה מעל להבה בינונית-נמוכה 2 דקות מכל צד, עד שהלחם מזהיב. מעבירים לצלחת עם נייר סופג. אם צריך, מוסיפים עוד חמאה למחבת במהלך הטיגון.
3
מערבבים יוגורמה עם אבקת סוכר, טועמים ומתקנים מתיקות לפי הטעם. מגישים את הפרנץ' טוסט לצד היוגורמה וסירופ מייפל.
לעוד מתכונים עם גבינות, הירשמו לניוזלטר המתכונים של המחלבה מבית יצחק