מתכון

פשטידת אטריות עם חצילים ופסטו

אוגוסט 2020
פשטידת אטריות עם חצילים ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock.
פשטידת אטריות עם חצילים ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock.

אם אין קלתית, נבסס את פשטידת הגבינות שלנו על אטריות מבושלות (או פסטה), שיעניקו לה מבנה יציב, מרקם נימוח וגם מעטה קראנצ'י

מומלץ להשתמש בתבנית בגודל 30×20 ס"מ.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מניחים קוביות חציל בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח.

3

אופים כ-20 דקות להזהבה.

4

בינתיים מבשלים אטריות במי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה.

5

מערבבים גבינות, למעט 3-2 כפות גבינת קשקבל ששומרים לציפוי, עם ביצים ופסטו. יוצקים על האטריות ומערבבים.

6

משטחים חצי מכמות האטריות בתבנית משומנת ועליה מפזרים שכבת חצילים. מכסים בשארית האטריות ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת ששמרנו.

7

אופים כ-20 דקות עד שהמאפה יציב וזהוב.