מתכון

צ'אטני מנגו

ספטמבר 2019
1 דירוגים
צ'אטני מנגו. צילום: shutterstock
צ'אטני מנגו. צילום: shutterstock

מנצלים את סוף עונת המנגו כדי להכין מטבל פיקנטי, שיוסיף איזון וטעם לא רק לקינוחים אלא גם למנות בשר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים 10-5 דקות על להבה בינונית להסמכה. מערבבים מדי פעם.

2

מסירים מהכיריים ומעבירים לצנצנות. שומרים עד שבועיים במקרר. לחילופין, אפשר לסנן את התבלינים הקשים, ולטחון את המנגו המבושל למחית חלקה.