מתכון

צ'אטני מנגו

מנצלים את סוף עונת המנגו כדי להכין מטבל פיקנטי, שיוסיף איזון וטעם לא רק לקינוחים אלא גם למנות בשר

ספטמבר 2019
צ'אטני מנגו. צילום: shutterstock
צ'אטני מנגו. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים 10-5 דקות על להבה בינונית להסמכה. מערבבים מדי פעם.

2

מסירים מהכיריים ומעבירים לצנצנות. שומרים עד שבועיים במקרר. לחילופין, אפשר לסנן את התבלינים הקשים, ולטחון את המנגו המבושל למחית חלקה.