מתכון

צ'יפס אפויים ומתובלים

נובמבר 2016
3 דירוגים
צילום: דניאל לילה | סגנון אוריה גבע
צילום: דניאל לילה | סגנון אוריה גבע

בשתי דקות עבודה מתקבלים צ’יפס מתובלים היטב ובמרקם של צ’יפס שטוגנו טיגון כפול - פריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים

בשתי דקות עבודה מתקבלים צ’יפס מתובלים היטב ובמרקם של צ’יפס שטוגנו טיגון כפול, כמיטב המסורת הצרפתית — פריכים מבחוץ, נימוחים מבפנים ואי אפשר להפסיק לאכול אותם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה תפוחי אדמה, שמן זית ותבלינים. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בשתי התבניות.

3

אופים כ-35 דקות או עד שהם פריכים מבחוץ ורכים בפנים.