מתכון

צ'יפס קייל

פברואר 2019
2 דירוגים
צ'יפס קייל של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
צ'יפס קייל של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה

הדרך הטובה ביותר היא לייבש אותו ממושכות בתנור הביתי בטמפרטורת נמוכה כדי לשמור על ערכי הירק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־100 מעלות.

2

טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה.

3

מערבבים את עלי הקייל בתערובת כך שתעטוף אותם היטב.

4

מסדרים את הקייל בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־40 דקות עד שהקייל יבש ופריך. הופכים מדי פעם את עלי הקייל במהלך האפייה. מאחסנים את הצ'יפס קייל בכלי אטום וגדול בטמפרטורת החדר.