מתכון

ציר עוף

ינואר 2019
4 דירוגים
צי עוף . צילום: shutterstock
צי עוף . צילום: shutterstock

מתכון ציר עוף פשוט שכדאי מאוד להכין בתחילת החורף כדי לשדרג לעצמכם את כל המרקים, הנזידים והתבשילים של העונה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את כל החומרים בסיר גדול ומכסים במים. מרתיחים, מקפים (מסירים את הקצף והשומן), מקטינים את האש, מבשלים כשעתיים ומקפים מדי פעם במהלך הבישול. מפרידים בין הנוזלים לירקות והעוף ומסננים את הציר. מאחסנים במקרר או במקפיא.