מתכון

ציר עוף

מתכון ציר עוף פשוט שכדאי מאוד להכין בתחילת החורף כדי לשדרג לעצמכם את כל המרקים, הנזידים והתבשילים של העונה

10,392 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
צי עוף . צילום: shutterstock
צי עוף . צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מניחים את כל החומרים בסיר גדול ומכסים במים. מרתיחים, מקפים (מסירים את הקצף והשומן), מקטינים את האש, מבשלים כשעתיים ומקפים מדי פעם במהלך הבישול. מפרידים בין הנוזלים לירקות והעוף ומסננים את הציר. מאחסנים במקרר או במקפיא.