מתכוני עוף ובשר של ארז קומרובסקי

למנה ראשונה או לעיקרית, במרקים, בסלטים ובמאפים. שף ארז קומרובסקי מבשל ואופה עם עוף ובשר - בקר וטלה
פברואר 2020
תרנגולת צלויה עם תפוחים וקלבדוס של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
תרנגולת צלויה עם תפוחים וקלבדוס של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

תרנגולת צלויה עם תפוחים וקלבדוס

1 דירוגים
מתכון בהשראת תרנגולת בתפוחים וקלבדוס שאכלתי בדרום צרפת. הצלייה בגריל מעניקה טעם עשן נפלא אך גם בתנור זה מצוין למתכון המלא
תפוחים ממולאים בטלה, צנוברים ובהרט של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
תפוחים ממולאים בטלה, צנוברים ובהרט של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

תפוחים ממולאים בטלה, צנוברים ובהרט

אמי הייתה אופה תפוחי עץ ממולאים בסוכר, אגוזים וקינמון. תמיד חשבתי כמה טוב היה לו היו ממלאים אותם במשהו מלוח למתכון המלא
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים

צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא