פורקטה טלה של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופןפורקטה טלה של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן פורקטה טלה מאת שף ארז קומרובסקי שעה קל כשר בשר 2 דירוגים כל מי שמטייל בשווקי איטליה יודע שלאכול פורקטה בתוך פיאדנה עם עלי ארוגולה זה גן עדן ממש למתכון המלא
כתך טלה. צילום: shutterstock תבשיל כתף טלה של שף ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי 3.5 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים בשר הטלה מתבשם כאן בשפע תבלינים ומתבשל שעות ארוכות עד שהוא רך כחמאה ומתפרק כמעט מעצמו לחוטי בשר דקיקים ועשירים בטעם למתכון המלא
תבשיל שומר, חובזה ובשר של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן תבשיל שומר, חובזה ובשר מאת שף ארז קומרובסקי 1/2 3 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים תבשיל עשיר וחורפי מאוד ממעט מצרכים למתכון המלא
שומר ותורמוס בציר עוף של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן שומר ותורמוס בציר עוף מאת שף ארז קומרובסקי שעה קל כשר מרקים 4 דירוגים מנה ראשונה מהממת שהיא בעצם מרק עוף מרוכז ומתובל בזעפרן שבתוכו מתבשל השומר למתכון המלא
שומר וכרעי עוף בקלמנטינות של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן שומר וכרעי עוף בקלמנטינות מאת שף ארז קומרובסקי שעתיים ורבע קל כשר עוף בתנור 7 דירוגים השילוב של קלמנטינות ושומר הוא קלאסי לתחילת החורף - כמו חתן וכלה. המתיקות והחמיצות של הקלמנטינות מושלמת לשומר למתכון המלא
תבית זנב שור ופריקה של ארז קומרובסקי | צילום: בן יוסטר תבית זנב שור ופריקה מאת שף ארז קומרובסקי 30 דקות ועוד לילה אפייה קל כשר בשר 4 דירוגים על התבית הזה באמת אין הרבה מה להגיד חוץ מאשר "רוצו וקנו מהר זנב רציני שייעשה את החורף שלכם טעים-טעים" למתכון המלא
תבית של בטן חזיר וכוסמת של ארז קומרובסקי | צילום: בן יוסטר תבית של בטן חזיר וכוסמת מאת שף ארז קומרובסקי 12 שעות קל לא כשר חזיר 2 דירוגים השילוב המזרח אירופאי בין בטן חזיר וכוסמת מקבל תיבול של כורכום, הל וקינמון, שלוקחים אותו למטבח ההודי למתכון המלא
תבית צלעות כבש ואורז עגול של ארז קומרובסקי | צילום: בן יוסטר תבית צלעות כבש ואורז עגול מאת שף ארז קומרובסקי 12 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים הכבש מאוד אוהב בישול ארוך - במהלכו טעמיו מתמוססים היטב אל תוך התבשיל למתכון המלא
מרק עוף לחם של שף ארז קומרובסקי. צילום: שני בריל מרק עוף לחם מאת שף ארז קומרובסקי כ-3 שעות קל כשר מתכונים לחורף 2 דירוגים הכמויות במתכון גדולות מאד - אם אין סיר גדול דיו אפשר לקצץ בכמויות כדי שיהיה מספיק מקום למים למתכון המלא
מאפה דלעת ובשר של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מאפה בשר ודלעת מאת שף ארז קומרובסקי 3.5 שעות קל כשר אפייה 9 דירוגים הבצק פשוט במיוחד להכנה וללא שמרים, והמלית המתוקה והחמה מושלמת לערב קריר למתכון המלא
מאפה "בוראטה" עוף שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע מאפה "בוראטה" עוף מאת שף ארז קומרובסקי למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים מעטפת הבצק כולאת את הלחות בתוכה ומבטיחה עסיסיות של העוף למתכון המלא
לחם קופים ממולא בטלה וערמונים שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע לחם קופים ממולא בטלה וערמונים מאת שף ארז קומרובסקי למתקדמים כשר לחם 4 דירוגים בצק פוקאצ'ה אוורירי, שסופח את כל שומני הטלה למתכון המלא
צלעות טלה ואבטיח של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה צלעות טלה ואבטיח מאת שף ארז קומרובסקי שעה וחצי- שעתיים קל כשר טלה 3 דירוגים מי אמר שצריך פחמימה ליד הבשר? בקיץ נכון יותר להגיש צלעות טלה עם פלח אבטיח ומיץ לימון סחוט, בדיוק כמו ביוון למתכון המלא
תרנגולת צלויה עם תפוחים וקלבדוס של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה תרנגולת צלויה עם תפוחים וקלבדוס מאת שף ארז קומרובסקי 2 שעות השריה + 2 שעות קל לא כשר מתכונים לאירוח 1 דירוגים מתכון בהשראת תרנגולת בתפוחים וקלבדוס שאכלתי בדרום צרפת. הצלייה בגריל מעניקה טעם עשן נפלא אך גם בתנור זה מצוין למתכון המלא
תפוחים ממולאים בטלה, צנוברים ובהרט של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה תפוחים ממולאים בטלה, צנוברים ובהרט מאת שף ארז קומרובסקי 1:30 שעות למתקדמים כשר מתכונים לאירוח 1 דירוגים אמי הייתה אופה תפוחי עץ ממולאים בסוכר, אגוזים וקינמון. תמיד חשבתי כמה טוב היה לו היו ממלאים אותם במשהו מלוח למתכון המלא
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר מתכונים לאירוח 2 דירוגים צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא
אוסובוקו טלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה אוסובוקו טלה מאת שף ארז קומרובסקי 4 שעות קל כשר ארז קומרובסקי 2 דירוגים האוסובוקו הקלאסי מקבל כאן בוסט מרענן בזכות שפע ירקות אביב: פול ירוק טרי, שום ירוק טרי וארטישוק טרי למתכון המלא
מרק עוף עם פול ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה מרק עוף עם פול ירוק מאת שף ארז קומרובסקי 10 דקות + 4־5 שעות לבישול הציר קל כשר מרקים מכינים ציר עוף עם המון עשבים וירקות. בציר המרוכז חולטים כוסברה, פול ושום ירוק למרק אביבי מצטיין למתכון המלא
צי עוף . צילום: shutterstock ציר עוף מאת שף ארז קומרובסקי שעתיים ורבע קל כשר רטבים 6 דירוגים מתכון ציר עוף פשוט שכדאי מאוד להכין בתחילת החורף כדי לשדרג לעצמכם את כל המרקים, הנזידים והתבשילים של העונה למתכון המלא
מרק חסה ופריקה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מרק חסה ופריקה מאת שף ארז קומרובסקי 45 דקות קל כשר מרקים 5 דירוגים מרק חורפי עם עלי חסה קצוצים בציר עוף ופריקה. את התבלינים כותשים היטב בעלי ומכתש למתכון המלא
תבית של תרנגולת עם גריסים ושקדים. צילום: בן יוסטר תבית של תרנגולת עם גריסים ושקדים מאת שף ארז קומרובסקי 10 שעות קל כשר חמין 7 דירוגים שף ארז קומורובסקי עם העקרונות שיעזרו לכם ליצור תבית מושלם למתכון המלא
קוגל טלה וצנוברים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום קוגל טלה וצנוברים מאת שף ארז קומרובסקי לילה שלם קל כשר טלה 11 דירוגים אחד הקוגלים הכי הטעימים שהכנתי אי פעם עם מצרכים מקומיים כמו צנוברים, הל וכרישה למתכון המלא
פירה תפוחי אדמה ועצמות מוח. צילום: דניאל לילה פירה תפוחי אדמה ועצמות מוח מאת שף ארז קומרובסקי שעה קל כשר בשר 3 דירוגים "פירה הדגל" של שף ארז קומרובסקי. מעט חומרי גלם פשוטים יוצרים מנה מופלאה - תמורה נאותה להשקעה המועטה למתכון המלא
תבית של אוסובוקו טלה ואורז פרסי ארוך. צילום: בן יוסטר תבית של אוסובוקו טלה ואורז פרסי ארוך מאת שף ארז קומרובסקי שעה + לילה למתקדמים כשר טלה 3 דירוגים ארז קומרובסקי הופך את מנת התבית מהמטבח העיראקי לתבשיל ריחני של טלה ואורז למתכון המלא
קוגל עוף, זעפרן ומשמשים מיובשים. צילום: אילן נחום קוגל עוף, זעפרן ומשמשים מיובשים מאת שף ארז קומרובסקי 12 שעות קל כשר מתכונים לשבת 3 דירוגים בתוך האטריות מתחבא עוף שלם וזהוב, שהשומן שלו מפעפע כל הלילה לתוך האטריות. אין כמו להפוך את הסיר ברוב טקס למתכון המלא
עוגת עוף, מנגולד ותרד תורכי. צילום: דניאל לילה עוגת עוף, מנגולד ותרד תורכי מאת שף ארז קומרובסקי 2:30 שעות +3 שעות במקרר קל לא כשר אוכל טורקי גם עוף, גם ירק וגם פחמימה. זה מה שנקרא אצלי "ארוחה מאוזנת" למתכון המלא
לחמניות שניצל. צילום: דן פרץלחמניות שניצל. צילום: דן פרץ לחמניות שניצל מאת שף ארז קומרובסקי 4:30 שעות קל כשר מתכונים לילדים 4 דירוגים לחמניות במרקם של לחם רך, אבל חזה העוף והחרדל המוטמעים בבצק וציפוי פירורי הלחם נותנים חוויה של שניצל עסיסי למתכון המלא