בפרונטו הכרשה והצלעות עוברים במעשנה או מעל גריל לפני ההגשה. בבית צורבים במחבת ברזל יצוק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות. מוציאים את הצלעות מהמקרר ומביאים אותן לטמפרטורת החדר. עוטפים את הצלעות בשמן זית, מניחים מעליהן ענף רוזמרין עוטפים ברדיד אלומיניום ואופים 8 דקות. מוציאים מהתנור ומשהים ל־10 דקות מנוחה.
2
מניחים את הצלעות מעל גריל או מחבת ברזל וצולים כ־20 דקות (לדרגת מדיום) עד שהבשר רך למגע האצבע. הופכים בזהירות כל שתי דקות במלקחיים כדי שהצלייה תהיה אחידה.
3
באותה מחבת (לא מנקים אותה משומן) צולים את הכרשות המותססות דקה מכל צד.
4
מפרידים את הצלעות מהשדרה ומניחים שתי צלעות בכל צלחת ולצדן כ־2 כרשות מותססות צלויות.