מתכון

צנוניות מותססות

דצמבר 2019
6 דירוגים
צנוניות מותססות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
צנוניות מותססות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

בהתססה הן מאבדות את החריפות ומקבלות גוון חמצמץ, המרקם המוצק שלהן הופך לנגיס וטעמי האדמה העמוקים נשמרים

אני משלבת אותן בסלטים, מגישה בצד דגים נאים או כנשנוש ליד יין או בירה.

צנצנת בנפח של כ־500 מ"ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים פרוסות צנוניות בצנצנת. מערבבים מים ומלח, יוצקים פנימה וסוגרים את הצנצנת. מניחים מחוץ למקרר במקום קריר שבוע, ולאחר מכן מעבירים למקרר. נשמר עד 3 חודשים.