מתכון

צ’פאלי קבב אפגני

אוגוסט 2020
צ’פאלי קבב אפגני של לידור ברזיק-פרידלנד, צילום: דניה ויינר, סטיילינג: אוריה גבע.
צ’פאלי קבב אפגני של לידור ברזיק-פרידלנד, צילום: דניה ויינר, סטיילינג: אוריה גבע.

קבב עז טעם ומענג בצבע ירוק מהמם, שהכרתי במסעדה אפגנית קטנה ונהדרת בניו יורק

טיפ: קחו בחשבון שאם לא צולים את הקבבים מיד, התערובת מפרישה נוזלים וצריך להוסיף עוד פירורי לחם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים היטב במשך כ-10 דקות. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים 2 כפות פירורי לחם, אך עדיף להוסיף כמה שפחות.

2

יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומשטחים לקבבים עגולים ופחוסים. אם לא צולים מיד, שומרים במקרר עד הצלייה.

3

צולים על הגריל 3-2 דקות מכל צד ומגישים מיד עם פרוסות עגבנייה.

גיוון: לא אוכלים חריף? מחליפים את הצ'ילי ב -1/2 פלפל ירוק קצוץ דק.