החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מוזגים לסיר 450 מ"ל חלב קוקוס (חצי מהכמות), מוסיפים את ציר העוף ואת נתחי הבשר ומבשלים למשך כשעה על אש נמוכה, או עד שהבשר מתרכך.
2
בסיר נפרד מבשלים את יתרת חלב הקוקוס ומחית הקארי עד שמתקבלת שכבה של שמן. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, ומביאים לרתיחה.
3
מוסיפים בהדרגה את אבקת הקארי, סוכר הדקלים, המלח ורוטב הדגים. ממשיכים לבשל במשך כ־10 דקות נוספות.
4
מבשלים 360 גרם אטריות ביצים במים במשך 3 דקות, ומסננים. את יתרת האטריות מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת מרקם פריך.
5
מחלקים את האטריות המבושלות ואת הבשר לקערות הגשה, ומוזגים את המרק. מוסיפים לכל קערה לימון, בצל מטוגן ובצל קצוץ, צ'ילי, נבטים, בצל ירוק וכוסברה ומעטרים באטריות המטוגנות.