מתכון

קאפקייקס קפואים של גרנולה וקרם חלבה

דצמבר 2018
8 דירוגים
קאפקייקס קפואים של גרנולה וקרם יוגורט חלבה של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
קאפקייקס קפואים של גרנולה וקרם יוגורט חלבה של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

קאפקייקס קפואים שמכינים במהירות. חטיף נהדר ובריא שכיף שיחכה לכם במקפיא. כדאי להשתמש בתבנית קאפקייקס מסיליקון

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס

לקרם יוגורט חלבה

להגשה

לבסיס

לקרם יוגורט חלבה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מעבירים את הגרנולה לשקית וקושרים היטב, בעזרת גב של כף או פטיש מטבח מרסקים מעט את הגרנולה - עושים זאת רק אם מדובר בחתיכות גדולות. אם הגרנולה עדינה, אפשר לדלג לשלב הבא.

2

מעבירים את הגרנולה לקערה ומוסיפים את הדבש.

3

מרככים את חמאת הבוטנים 20 שניות במיקרוגל ומוסיפים אותה לתערובת הגרנולה והדבש. מערבבים היטב ליצירת עיסה אחידה ודביקה. אם יש צורך מוסיפים עוד חמאת בוטנים או דבש.

4

מחלקים את תערובת הגרנולה שווה בשווה בין עטרות הקאפקייקס ודוחסים אותה פנימה בעזרת האצבעות או גב של כפית, לקבלת בסיס אחיד.

לקרם היוגורט חלבה

5

מערבבים את כל מצרכי הקרם בקערה, טועמים ומתקנים מתיקות. יוצקים כמויות שוות מהקרם על בסיסי הגרנולה ומשטחים בעזרת גב של כפית.

6

מעבירים להקפאה למשך 4 שעות או לילה.

להגשה

7

מוציאים מהמקפיא עשר דקות לפני ההגשה ומפזרים קצת פיסטוקים קלויים גרוסים. אפשר לזלף מעל דבש או סילאן.