מתכון

קארי במיה, שרי ובצלים

2 דירוגים
קארי במיה, שרי ובצלים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קארי במיה, שרי ובצלים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

המטבח ההודי יודע לעשות כבוד לירקות בכלל ולבמיה בפרט. התרמילים מתבשלים ברוטב מתובל היטב על בסיס חלב קוקוס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב או ווק עם שמן ומטגנים בצל סגול, את החלק הלבן של הבצל הירוק ופלפל חריף 4 דקות. מוסיפים במיה וממשיכים בטיגון על להבה גבוהה עוד 3 דקות.

2

מוסיפים חלב קוקוס, מלח וקארי ומערבבים. טועמים כדי לוודא שהתיבול מורגש היטב ומוסיפים עגבניות וגבעולי בצל ירוק. מגישים על אורז.