מתכון

קבב לברק עם לימון כבוש ומרווה טרייה

מרץ 2019
3 דירוגים
קבב לברק עם לימון כבוש ומרווה טרייה של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין
קבב לברק עם לימון כבוש ומרווה טרייה של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין

השף שי לוינשטיין מציע פיקניק עצמאות שבסופו, באורח פלא, כל בני המשפחה והחברים ילקקו את האצבעות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. חשוב לערבב ארוכות על מנת לקשור את החלבונים, כך הקבב אינו מתפרק.

2

מכינים קציצות קבב מוארכות או עגולות, ומכניסים לקירור למשך שעתיים.

3

לפני ההכנה מוציאים את קציצות הקבב מהמקרר ומניחים על המנגל למשך דקות אחדות בחום נמוך.

להגשה

4

ניתן להגיש בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי חמצמץ.