בן הזוג המושלם עבורו הוא סלט ישראלי פשוט עם המון עשבי תיבול וטחינה טובה. אפשר גם להגיש אותו סתם כך לצד איולי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה. מעבירים לקערה.
2
מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה להתייצבות.
3
משמנים גריל או מחבת פסים במעט שמן זית ומחממים היטב. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדורי פלאפל וצולים אותן כ-2 דקות מכל צד (שימו לב לא לייבש אותן).
4
מגישים עם סלט ירקות וטחינה או עם איולי מתובל במיץ לימון.