מתכון

קדירת בקר עם פטריות ובירה

אוגוסט 2019
2 דירוגים
קדירת בקר פיטריות ובירה של שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
קדירת בקר פיטריות ובירה של שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

כור היתוך: מנה רב תרבותית של השף אמיר קרונברג, בהשראת הסבא והסבתא השוודים והעירקים שלו

בצלי הזה יש חיבור בין שתי התרבויות של שוודיה ועיראק. לקחתי את צלי הבשר המסורתי והוספתי לו נגיעות סקנדיביות עם חרדל, בירה ומגוון פטריות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן בסיר רחב וצורבים את נתח הבשר בכל צדדיו עד השחמה.

2

מוסיפים את פטריות היער, הגזרים והבצלים ומטגנים במשך כמה דקות.

3

מוסיפים את המים, הבירה, החרדל, המלח והפלפל ומרתיחים. מקטינים את האש, מכסים ומבשלים במשך 3 שעות, עד שהבשר רך.

4

מקפיצים את פטריות האנוקי והשמפיניון במחבת.

5

פורסים הבשר ומגישים עם הפטריות מעל.