מתכון

קדרה של ירקות חורף

מרץ 2020
2 דירוגים
קדרה של ירקות חורף של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קדרה של ירקות חורף של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

תוספת ססגונית וטעימה, שמביאה את כל טוב השדה החורפי לצלחת

סיר בנפח 5 ליטר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מחממים שמן זית וחמאה בסיר ברזל יצוק על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות וממליחים. אם אין סיר ברזל, מחממים את השמן והחמאה בסיר קטן עד להמסה, מסדרים את הירקות בתבנית, יוצקים עליהם את תערובת השמן והחמאה, מתבלים במלח ומכסים ברדיד אלומיניום.

3

צולים כ-40 דקות עד לריכוך. מסירים את רדיד האלומיניום וצולים עוד 20 דקות להשחמה יפה.

4

לפני ההגשה מפזרים נענע ופקורינו.