מתכון

קדרה של ירקות חורף

תוספת ססגונית וטעימה, שמביאה את כל טוב השדה החורפי לצלחת

מרץ 2020
קדרה של ירקות חורף של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קדרה של ירקות חורף של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

סיר בנפח 5 ליטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מחממים שמן זית וחמאה בסיר ברזל יצוק על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות וממליחים. אם אין סיר ברזל, מחממים את השמן והחמאה בסיר קטן עד להמסה, מסדרים את הירקות בתבנית, יוצקים עליהם את תערובת השמן והחמאה, מתבלים במלח ומכסים ברדיד אלומיניום.

3

צולים כ-40 דקות עד לריכוך. מסירים את רדיד האלומיניום וצולים עוד 20 דקות להשחמה יפה.

4

לפני ההגשה מפזרים נענע ופקורינו.