מתכון

קדרת עוף עם פירות מיובשים, סויה ותבלינים

ינואר 2016
6 דירוגים
קדרת עוף עם פירות מיובשים, סויה ותבלינים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קדרת עוף עם פירות מיובשים, סויה ותבלינים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מנת עוף עסיסית לשולחן החג או סתם לשבת עם טעמים מהמטבח האסיאתי. והתוספת כבר בפנים

לגרסה כשרה לפסח: מגישים עם אורז במקום קוסקוס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשרה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

משרים ואופים:

1

מערבבים את חומרי המשרה בקערה גדולה. מוסיפים עוף, ירקות ופירות מיובשים, מערבבים ומשרים כשעה.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

מעבירים את תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה ויוצקים מעל את נוזלי המשרה.

4

אופים 45 דקות או עד שהעוף מקבל צבע שחום ומבריק. מדי 15 דקות מרטיבים את העוף והירקות בנוזלים שבתבנית.

הגשה:

5

מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן ועורכים בכלי הגשה מרכזי או בצלחות אישיות. מסדרים מעל את העוף והירקות, יוצקים מהרוטב שנותר בתבנית, מקשטים בבצל ירוק ואם רוצים מוסיפים אגוזים.