את הפירות משרים ברכז רימונים שמעצים את החמיצות הטבעית שלהם, וכך נוצרת מנה מאוזנת ולא מתוקה מדי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים פירות עם רכז רימונים ומשהים חצי שעה בטמפ' החדר.
2
טורפים ביצים עם שמנת וחלב ומוסיפים תוכן מקל וניל. יוצקים על קוביות חלה ומשהים 3-2 דקות.
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה. בעזרת מלקחיים מוציאים את קוביות החלה מתערובת הביצים, מניחים במחבת ומטגנים בשכבה אחת 4-3 דקות מכל הכיוונים עד שהמעטפת שלהן שחומה וקריספית.
4
בצלחות הגשה עמוקות מניחים 3-2 כפות מתערובת הפירות. מפזרים קוביות חלה מטוגנות ומניחים במרכז כל צלחת כף גדושה של קרם פרש או קצפת. מגישים מיד.