מתכון

קוביות פרנץ' טוסט עם פירות אדומים

מנת בראנץ' אולטמטיבית שאפשר ומומלץ להשתמש בה בשאריות החלה המתוקה משבת

מאי 2019
פרנץ' טוסט  פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
פרנץ' טוסט פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

את הפירות משרים ברכז רימונים שמעצים את החמיצות הטבעית שלהם, וכך נוצרת מנה מאוזנת ולא מתוקה מדי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים פירות עם רכז רימונים ומשהים חצי שעה בטמפ' החדר.

2

טורפים ביצים עם שמנת וחלב ומוסיפים תוכן מקל וניל. יוצקים על קוביות חלה ומשהים 3-2 דקות.

3

ממיסים חמאה במחבת גדולה. בעזרת מלקחיים מוציאים את קוביות החלה מתערובת הביצים, מניחים במחבת ומטגנים בשכבה אחת 4-3 דקות מכל הכיוונים עד שהמעטפת שלהן שחומה וקריספית.

4

בצלחות הגשה עמוקות מניחים 3-2 כפות מתערובת הפירות. מפזרים קוביות חלה מטוגנות ומניחים במרכז כל צלחת כף גדושה של קרם פרש או קצפת. מגישים מיד.