מתכון

קוביות פרנץ' טוסט עם פירות אדומים

מאי 2019
3 דירוגים
פרנץ' טוסט  פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
פרנץ' טוסט פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

לצד ברד פודינג, זאת הדרך המוכרת ביותר והכי חיננית לשלב לחם מאתמול (במקרה זה חלה מתוקה של שבת) בקינוח של בוקר

ארז: "בתקופה הזו של השנה הפירות  האדומים בשיאם. ככל שתשלבו יותר סוגים, כך המנה תצא טעימה יותר". את הפירות משרים ברכז רימונים שמעצים את
החמיצות הטבעית שלהם, וכך נוצרת מנה מאוזנת ולא מתוקה מדי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים פירות עם רכז רימונים ומשהים חצי שעה בטמפ' החדר.

2

טורפים ביצים עם שמנת וחלב ומוסיפים תוכן מקל וניל. יוצקים על קוביות חלה ומשהים 3-2 דקות.

3

ממיסים חמאה במחבת גדולה. בעזרת מלקחיים מוציאים את קוביות החלה מתערובת הביצים, מניחים במחבת ומטגנים בשכבה אחת 4-3 דקות מכל הכיוונים עד שהמעטפת שלהן שחומה וקריספית.

4

בצלחות הגשה עמוקות מניחים 3-2 כפות מתערובת הפירות. מפזרים קוביות חלה מטוגנות ומניחים במרכז כל צלחת כף גדושה של קרם פרש או קצפת. מגישים מיד.