מתכון

קובנייה עגל, בורגול ורכז רימונים חמצמץ

אפריל 2019
1 דירוגים
קובה נייה עגל, בורגול ורכז רימונים חמצמץ של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
קובה נייה עגל, בורגול ורכז רימונים חמצמץ של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

גם אתם חושבים שהחלק הכי טעים באירועים הוא המתאבנים? השף אבי שטייניץ מכין מנות קטנות, שפותחות את התיאבון בגדול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לעיטור

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את הבורגול במים פושרים עד לכיסוי מלא ועוד גובה אצבע. משרים כשעתיים לספיחת הנוזלים. מסננים בעזרת מסננת דקה.

2

מערבבים את כל חומרי הקובה, משפרים טעמים אם יש צורך ויוצרים קציצות קטנות בצורת גליל מוארך ופחוס בקצותיו.

להגשה

3

מזליפים את רכז הרימונים על תחתית הצלחת ומניחים מעל את הקובה נייה. לצד הקובה נייה מסדרים בצורה חופשית את יתר התוספות.