מתכון

נתחי קוד לבן בבצק בירה עם רוטב גבינות

יולי 2019
1 דירוגים
נתחי קוד לבן בבצק בירה עם רוטב גבינות של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
נתחי קוד לבן בבצק בירה עם רוטב גבינות של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

בכל מסעדה באזור ניו אינגלנד אפשר למצוא דג קוד טרי. אצלנו הדג הטרי הדומה לו ביותר הוא הבקלה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבצק בירה

לרוטב גבינות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי בצק הבירה עד קבלת בלילה אחידה במרקם של יוגורט.

2

שומרים את הבלילה בקירור עד לטיגון.

3

טובלים את נתחי הדג בבלילה הקרה ומטגנים בטיגון עמוק עד שהנתחים זהובים ופריכים.

4

מערבבים את מרכיבי רוטב הגבינות עד קבלת מרקם אחיד ומגישים לצד אצבעות הדג המטוגנות.