קישואים אפשר להשיג לאורך כל השנה, כך שנוטים לשכוח שעונתם מתחילה לפני שבועות. הקישואים הצעירים קטנים ומוצקים וטעמם מרוכז ורענן. הצזיקי והרוטב הם רק שחקני חיזוק, שמפנים את הבמה לקישוא.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצזיקי
לקישואים
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הצזיקי
1
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
מכינים את הקישואים
2
מערבבים בקערה קישואים, כף שמן זית ומלח.
3
מחממים מחבת וצולים בה את הקישואים 2 דקות מכל הצדדים להופעת סימני צריבה (אפשר לצלות גם על גריל פחמים).
מכינים את הרוטב
4
מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב. מוסיפים את הקישואים ומערבבים.
5
מורחים בצלחת הגשה את הצזיקי, מניחים מעל את הקישואים ועלי נענע, יוצקים את הרוטב שנשאר בקערת הקישואים ומגישים.