החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
לירקות
אופן ההכנה
1
חותכים את החלק העליון של הקישואים ליצירת מעין מכסה ושומרים בצד את מה שחתכנו. מרוקנים את תכולת הקישואים (דופן הקישוא צריכה להיות בעובי 1.5 ס"מ).
2
מטגנים את הבצל בשמן סויה עד הזהבה ומוסיפים את הבשר. מבשלים כרבע שעה.
3
משרים את החיטה במים פושרים חצי שעה ומוסיפים לבשר. מוסיפים את האוכמניות, מערבבים היטב, מוסיפים את התבלינים ומבשלים 5 דקות עד שכל המרכיבים מתאחדים בטעמם. מצננים.
לרוטב
4
מטגנים בסיר עם שמן סויה את השום והאריסה. מוסיפים ציר בקר ומבשלים עד רתיחה. מוסיפים תימין, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
להרכבת המנה
5
ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר וסוגרים אותם בחלק העליון ששמרנו. מסדרים את הקישואים הממולאים בתבנית אפייה וסביבם הירקות. יוצקים מעל את הרוטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות חצי שעה עד שהקישואים מבושלים.