מתכון

קנלוני במילוי ריקוטה ותרד על רוטב עגבניות

יולי 2019
2 דירוגים
קנלוני במילוי ריקוטה ותרד על רוטב עגבניות של מל ומישל. צילום: אנטולי מיכאלו
קנלוני במילוי ריקוטה ותרד על רוטב עגבניות של מל ומישל. צילום: אנטולי מיכאלו

צבעי דגל איטליה משתלבים נהדר במנה מושלמת לאירוח ממטבחם של מל ומישל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים את התרד בשמן כמה דקות. מוסיפים את השום, מערבבים קלות ומעבירים לקערה. מחכים 15 דקות עד שהתרד יתקרר ומערבבים פנימה את הריקוטה. מתבלים במלח ובפלפל. מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים את צינורות הקנלוני.

2

טוחנים את העגבניות במעבד מזון ומעבירים לסיר. מוסיפים לסיר את יתר חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה לנמוכה ומבשלים כ־20 דקות.

3

יוצקים את הרוטב לתבנית אפייה (20×20) ומסדרים את הקנלוני על הרוטב בשורה, צמודים זה לזה. בזוקים על הקנלוני פרמזן ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות לחצי שעה. לאחר חצי שעה מסירים את נייר הכסף ואופים כ־10 דקות נוספות ללא הנייר.