מתכון

קציצות בורגול לבנוניות של שף מיכאל גרטופסקי

דצמבר 2018
2 דירוגים
קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן
קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

מנה של שוטפת כלים לבנונית במסעדת מיכאל שימשה השראה לקציצות הבורגול הצמחוניות והטעימות להפליא של השף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקציצות בורגול:

לסביצ'ה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ולשים ידנית כ-3 דקות לתערובת הומוגנית.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

2

יוצרים כדורים פחוסים בקוטר של 6 ס"מ.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

3

מחממים שמן קנולה, ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

מכינים את הסביצ'ה

4

בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה. טועמים, ומתקנים תיבול.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

מגישים

5

על כל לביבה מניחים כף שטוחה של קרם פרש. מעל מניחים גבעה קטנה של סביצ'ה. מזלפים מעט שמן זית וראס אל חנות ומגישים.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן