החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסירים את העור מהדגים וקוצצים אותם לקוביות קטנות. מכניסים לקערה ומוסיפים את קליפת הלימון המגוררת, מלח, שמן זית והכוסברה. שומרים בצד מעט כוסברה להגשה. מערבבים ומכניסים למקרר לחצי שעה בערך.
2
מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים ממנה כדורים קטנים במשקל של כ-35 גר' ומשטחים אותם.
3
יוצקים לסיר את ציר הדגים, מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל לצמצום הרוטב, כ-25 דקות.
להגשה
4
מוסיפים כוסברה ומלח לפי הטעם ומגישים.