מתכון

קציצות דגים בציר לימוני

2 דירוגים
קציצות דגים בציר לימוני של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי
קציצות דגים בציר לימוני של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי

מצננים את התערובת במקרר חצי שעה, יוצרים ממנה כדורים קטנים, מוסיפים כוסברה ומלח - ובתיאבון

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מסירים את העור מהדגים וקוצצים אותם לקוביות קטנות. מכניסים לקערה ומוסיפים את קליפת הלימון המגוררת, מלח, שמן זית והכוסברה. שומרים בצד מעט כוסברה להגשה. מערבבים ומכניסים למקרר לחצי שעה בערך.

2

מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים ממנה כדורים קטנים במשקל של כ-35 גר' ומשטחים אותם.

3

יוצקים לסיר את ציר הדגים, מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל לצמצום הרוטב, כ-25 דקות.

להגשה

4

מוסיפים כוסברה ומלח לפי הטעם ומגישים.