מתכון

קציצות דגים עם ירקות צלויים

2 דירוגים
קציצות דגים עם ירקות צלויים
קציצות דגים עם ירקות צלויים

סוד הקציצה הרכה של לייזה פאנלים: תועפות של עשבי תיבול

ילדים וגם מבוגרים אוהבים את הקציצות האלה, שמתקבלות רכות מאוד בזכות תועפות עשבי תיבול ובצל ירוק. הכי חשוב לקצוץ את הדג בעזרת סכין ולקרר את הקציצות כדי שישמרו על צורתן היפה ולא יתפרקו. אל תפחדו לטעום את התערובת עוד לפני הטיגון כדי לתקן את התיבול.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקציצות:

להגשה:

לקציצות:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות:

1

מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה. מתקנים תיבול.

2

מרטיבים או משמנים את כפות הידיים ויוצרים קציצות פחוסות בקוטר 8 ס"מ. מעבירים למקרר ל-30 להתייצבות.

מטגנים ומגישים:

3

מחממים מחבת גדולה עם שמן זית. מניחים את הקציצות וביניהן מפזרים בצל ירוק, בצל סגול ועגבנייה. מטגנים 2 דקות עד שהצד התחתון של הקציצות מזהיב. הופכים ומטגנים עוד דקה-שתיים. מגישים עם לחם לניגוב. ›

גיוון: ניתן להשתמש ב-8 עגבניות שרי חצויות במקום 1 עגבניה בשלה חתוכה לשמיניות.