מתכון

קציצות ירק עם טחינה וג'ינג'ר

אפריל 2019
1 דירוגים
קציצות ירק עם טחינה וג'ינג'ר של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני
קציצות ירק עם טחינה וג'ינג'ר של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני

אפשר להשתמש בירקות אחרים, ולהוסיף לעיסה עדשים מבושלות טחונות או אגוזים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מגררים את הבטטות, הקישואים, הגזרים והבצל בפומפייה, קוצצים את הירק, מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד קבלת עיסה נוחה לעבודה (אפשר להוסיף טחינה או פירורי לחם לפי הצורך).

2

מחממים תנור ל-180 מעלות, יוצרים קציצות ואופים אותן 30-40 דקות. הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות.