החומרים טבלת מידות ומשקלות
לראיטה תרד וג’ינג’ר
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
חולטים תרד במי מלח רותחים כדקה-שתיים, מסננים וסוחטים היטב. קוצצים דק. מערבבים עם שאר חומרי הקציצות ומקררים כשעה עד התייצבות.
2
יוצרים מתערובת הדגים קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס”מ ומטגנים במחבת עם מעט שמן מכל הצדדים עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.
מכינים ראיטה
3
חולטים תרד במי מלח רותחים כדקה-שתיים. מסננים וסוחטים היטב. שמים במעבד מזון עם שום, ג’ינג’ר וכוסברה ו-3-2 כפות יוגורט ומעבדים למחית. מוסיפים לשאר היוגורט ומערבבים. מתבלים במלח לפי הצורך.
4
מגישים את הראיטה לצד הקציצות או שומרים בקירור.