מתכון

קציצות סלמון ותרד עם ראיטה תרד וג'ינג'ר

מרץ 2020
1 דירוגים
קציצות סלמון ותרד עם ראיטה תרד וג'ינג'ר של מיכל מוזס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
קציצות סלמון ותרד עם ראיטה תרד וג'ינג'ר של מיכל מוזס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

קציצות נפלאות ועסיסיות בזכות הסלמון הבשרני. הג’ינג’ר מוסיף לראיטה חריפות מרעננת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לראיטה תרד וג’ינג’ר

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

חולטים תרד במי מלח רותחים כדקה-שתיים, מסננים וסוחטים היטב. קוצצים דק. מערבבים עם שאר חומרי הקציצות ומקררים כשעה עד התייצבות.

2

יוצרים מתערובת הדגים קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס”מ ומטגנים במחבת עם מעט שמן מכל הצדדים עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.

מכינים ראיטה

3

חולטים תרד במי מלח רותחים כדקה-שתיים. מסננים וסוחטים היטב. שמים במעבד מזון עם שום, ג’ינג’ר וכוסברה ו-3-2 כפות יוגורט ומעבדים למחית. מוסיפים לשאר היוגורט ומערבבים. מתבלים במלח לפי הצורך.

4

מגישים את הראיטה לצד הקציצות או שומרים בקירור.