החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה.
2
מעצבים קציצות בקוטר 4 ס"מ.
3
מחממים היטב מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים כ-3-2 דקות מכל צד להזהבה.
4
מגישים חם לצד סלט או רוטב יוגורט.
שידרגתי את קציצות הסלמון האהובות עליי עם סלמון מעושן: הטעם המעושן משתלב בטעמו של הדג הטרי בלי להשתלט עליו
מערבבים את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה.
מעצבים קציצות בקוטר 4 ס"מ.
מחממים היטב מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים כ-3-2 דקות מכל צד להזהבה.
מגישים חם לצד סלט או רוטב יוגורט.