מתכון

קציצות עגל בפול ולימונים כבושים

מרץ 2019
5 דירוגים
קציצות עגל בפול ולימונים כבושים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
קציצות עגל בפול ולימונים כבושים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

מכמות בשר לא גדולה יוצאות הרבה קציצות. אפשר להכין יום-יומיים קודם, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקציצות

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדורי פינג פונג. שומרים בצד.

מכינים את הרוטב

2

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את השום, מערבבים דקה, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מערבבים, מרתיחים, מקטינים את האש, מניחים בזהירות את הקציצות בסיר ומבשלים כשעה ללא כיסוי.