מתכון

קציצות עגל בפול ולימונים כבושים

מכמות בשר לא גדולה יוצאות הרבה קציצות. אפשר להכין יום-יומיים קודם, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה

מרץ 2019
קציצות עגל בפול ולימונים כבושים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
קציצות עגל בפול ולימונים כבושים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לקציצות

לרוטב

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדורי פינג פונג. שומרים בצד.

מכינים את הרוטב

2

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את השום, מערבבים דקה, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מערבבים, מרתיחים, מקטינים את האש, מניחים בזהירות את הקציצות בסיר ומבשלים כשעה ללא כיסוי.