מגישים לצד סלט קישואים עם גבינת פטה מפוררת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקציצות
לסלט קישואים
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים למקרר למשך שעה.
2
יוצרים 16 קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס"מ.
3
מחממים מעט שמן זית במחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד. הופכים אותן פעמיים במחבת. מעבירים לנייר סופג ומצננים לטמפ' החדר.
4
מחממים תנור ל-250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הסלט ומגישים
5
מניחים פרוסות קישואים בתבנית, מושחים במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
6
אופים כ-7 דקות עד שהקישואים מתרככים אבל עדיין נשארים פריכים.
7
מערבבים את הקישואים עם קוביות פטה, נענע וקליפת לימון מגוררת.
8
מניחים בכל צלחת תלולית של סלט קישואים ומעליה 4-3 קציצות.