מתכון

קציצות קרפיון וקישואים על סלט של קישואים, נענע ופטה

מרץ 2020
1 דירוגים
קציצות קרפיון וקישואים על סלט של קישואים, נענע ופטה עיזים של אייל מרון. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
קציצות קרפיון וקישואים על סלט של קישואים, נענע ופטה עיזים של אייל מרון. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

השילוב בין קישואים, נענע וקרפיון יוצר מנה קיצית ומרעננת, שמומלץ לאכול בטמפ' החדר

מגישים לצד סלט קישואים עם גבינת פטה מפוררת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקציצות

לסלט קישואים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים למקרר למשך שעה.

2

יוצרים 16 קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס"מ.

3

מחממים מעט שמן זית במחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד. הופכים אותן פעמיים במחבת. מעבירים לנייר סופג ומצננים לטמפ' החדר.

4

מחממים תנור ל-250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מכינים את הסלט ומגישים

5

מניחים פרוסות קישואים בתבנית, מושחים במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

6

אופים כ-7 דקות עד שהקישואים מתרככים אבל עדיין נשארים פריכים.

7

מערבבים את הקישואים עם קוביות פטה, נענע וקליפת לימון מגוררת.

8

מניחים בכל צלחת תלולית של סלט קישואים ומעליה 4-3 קציצות.