מתכון

קראמבל קפה שחור

ספטמבר 2019
3 דירוגים
קראמבל קפה. צילום: shutterstock
קראמבל קפה. צילום: shutterstock

טעמים עמוקים של קפה והל מבשמים את חלל הפה בכל ביס ומוסיפים מורכבות לקינוח

אפשר להשתמש בהל טחון, אבל אז יתקבל קראמבל פחות ארומטי. עדיף לטחון יחד עם הקפה ממש לפני השימוש.
את הקראמבל מפזרים מעל מוס שוקולד ממש לפני ההגשה, כדי שלא יאבד מפריכותו.

גיוון: לקראמבל קקאו-קפה מוסיפים לתערובת 50 גרם אבקת קקאו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

טוחנים קפה והל במטחנת קפה או במטחנת תבלינים.

3

מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת גושים קטנים. מפוררים בידיים (כמו שמכינים קוסקוס) ומעבירים לתבנית.

4

אופים 25-20 דקות עד שהקראמבל נראה יבש. מערבבים מדי פעם תוך כדי אפייה.

5

מצננים את הקראמבל ומפוררים בידיים.

6

שומרים עד שבועיים בכלי אטום מחוץ למקרר או במקפיא.