מתכון

קרודו דג ים בפלפלים

מאי 2019
1 דירוגים
קרודו דג ים בפלפלים של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרודו דג ים בפלפלים של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

מנה מגוונת עם טעמים מפתיעים שהיא כולה שיר הלל למטבח האיטלקי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט

לרסק הפלפלים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הוויניגרט

1

טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול עם שמן הזית ומיץ התפוזים ומתבלים במעט מלח.

מכינים את רסק הפלפלים

2

קולים את הפלפל על הגז, מקררים, מקלפים וטוחנים עם מעט שמן זית.

מכינים את הדג

3

משרים את הדג במיץ לימון ובג'ין 5 דקות לפחות. מתבלים במעט מלח אטלנטי ופלפל שחור.

מרכיבים את המנה

4

יוצקים מהוויניגרט על צלחת ומזליפים מרסק הפלפלים הקלויים והקרם פרש. מניחים את פרוסות הדג ומזליפים מעט שמן זית.