מתכון

קרוטוני שאור מתובלים בקקאו

ינואר 2021
קרוטוני שאור מתובלים בקקאו. צילום: shutterstock
קרוטוני שאור מתובלים בקקאו. צילום: shutterstock

הקרוטונים האלה הם הברקה - יש בהם חמיצות, מתיקות ומרירות נעימה של קקאו

אפשר להשתמש בהם למטרות הרגילות – כתוספת למרק או סלט – ואפשר גם לפורר אותם לקראמבל מתוק-מלוח ולהוסיף לקינוחים. אני שידכתי אותם למוס שוקולד, תפוז, שעועית אזוקי ולוז.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות, קורעים לחם כפרי בידיים לתוך קערה ומתבלים ב-1 כף שמן זית

2

מפדרים את הלחם במעט אבקת קקאו (בעזרת מסננת קטנה), מפזרים קורט קטן של מלח ים אטלנטי, מערבבים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.

3

מעבירים את התבנית לתנור ואופים 12 דקות עד שהקרוטונים מזהיבים והופכים פריכים מאוד.