מתכון

קרוסטיני עם ירקות טריים

אוגוסט 2019
2 דירוגים
קרוסטיני עם ירקות טריים של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
קרוסטיני עם ירקות טריים של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

קרוסטיני צבעוני ופריך שהולך נפלא גם עם גספצ'ו וגם כנשנוש קוקטייל בזכות עצמו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

2

מניחים את רצועות הלחם בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתבלים במעט שמן זית ומלח וקולים כ- 12 דקות עד שהן זהובות. משפשפים את הפרוסות הקלויות בשום.

3

סמוך להגשה, מערבבים את הירקות הקצוצים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

4

מסדרים את תערובת הירקות על הקרוסטיני.