מתכון

קרוסטיני עם ירקות טריים

קרוסטיני צבעוני ופריך שהולך נפלא גם עם גספצ'ו וגם כנשנוש קוקטייל בזכות עצמו

906 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
קרוסטיני עם ירקות טריים של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
קרוסטיני עם ירקות טריים של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

2

מניחים את רצועות הלחם בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתבלים במעט שמן זית ומלח וקולים כ- 12 דקות עד שהן זהובות. משפשפים את הפרוסות הקלויות בשום.

3

סמוך להגשה, מערבבים את הירקות הקצוצים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

4

מסדרים את תערובת הירקות על הקרוסטיני.