מתכון

קרם מסקרפונה

ספטמבר 2019
2 דירוגים
קרם מסקרפונה. צילום: shutterstock
קרם מסקרפונה. צילום: shutterstock

אחרי הקצפה מרקם הגבינה נעשה אוורירי והיא הופכת לקרם רך וקטיפתי

תוספת נהדרת לקינוחים שלכם, שתשדרג היטב מאפינס תפוחים חגיגיים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים את כל החומרים לקצפת יציבה ומעבירים לקערת הגשה.

2

שומרים עד 3 ימים בכלי אטום במקרר.