מתכון

קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים

3 דירוגים
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

קינוח זריז ופשוט שמתחסל ברגע. הקרמבל הזה מועשר בתבלינים חמים שמעמיקים את הטעמים ומפיצים ניחוחות בזמן האפייה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרמבל

לקרמבל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את התותים בסוכר כחצי שעה.

2

מכינים את הקרמבל: טוחנים את כל המרכיבים מלבד התותים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת פירורים אחידים.

3

מחממים תנור ל־170 מעלות. מניחים את התותים בתבנית ומכסים בפירורי הקרמבל.

4

אופים כ־30 דקות עד שהקרמבל מזהיב.