מתכון

קרעי דונאטס עם ג'לי אקזוטי וגנאש שוקולד לבן מוקצף

אוגוסט 2019
1 דירוגים
קרעי דונאטס עם ג'לי אקזוטי וגנאש שוקולד לבן מוקצף של שף ארגד רואש. צילום וסטיילינג: אבי מזרחי
קרעי דונאטס עם ג'לי אקזוטי וגנאש שוקולד לבן מוקצף של שף ארגד רואש. צילום וסטיילינג: אבי מזרחי

קצה נפשכם בסופגניות הקלאסיות? לשף אורגד רואש מדן גורמה יש מתכון מושלם עבורכם לחנוכה הקרוב

מתכון לדונאטס

מקררים את קרם השוקולד 4 שעות במקרר.

כלים: צנתר מס' 10.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם שוקולד לבן

לג'לי אקזוטי

לסירופ וניל

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לקרם שוקולד לבן

1

מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים בצד. מרתיחים שמנת מתוקה ווניל ויוצקים על השוקולד. מערבבים למרקם של תחליב בעזרת בלנדר יד. ממסים את הג'לטין על בן מארי ומוסיפים לתערובת. מקררים כ-4 שעות ולאחר מכן מקציפים בעזרת בלון במיקסר עד לקבלת קרם תפוח ואוורירי.

לג'לי אקזוטי

2

חותכים את האננס לקוביות קטנות בגודל שווה. מערבבים את הג'לטין עם מים ומניחים בצד לכ-15 דקות. מרתיחים את מחיות הפרי עם הסוכר. ממסים את הג'לטין על בן מארי ומוסיפים למחיות הפרי. מקררים היטב ומוסיפים את קוביות האננס.

לסירופ וניל

3

יוצקים את המים לסיר, מוסיפים סוכר ווניל ומביאים לרתיחה. מקררים מעט ומכניסים את קוביות הדונאטס לסירופ הווניל.

להרכבת המנה

4

יוצקים לתחתית כל כוס הגשה ג'לי אקזוטי. מעל מסדרים פיסות דונאטס ספוגות בסירופ סוכר ווניל. מזלפים בעזרת צנתר מספר 10 קרם שוקולד לבן, ומעטרים בקישוט שוקולד.