מתכון

קרפצ'ו עם סלט עשבים ופסטו ריג'לה

בשר נא עם עשבים ופסטו על בסיס עלי ריג’לה - שהטעם החמוץ והעמוק והמרקם הרענן שלהם הם תרופה לשרב

יולי 2020
קרפצ’ו עם סלט עשבים ופסטו ריג’לה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה
קרפצ’ו עם סלט עשבים ופסטו ריג’לה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה

את הקרפצ'ו כדאי להגיש כמעט בטמפרטורת החדר, לכן מכינים אותו ממש סמוך להגשה או מוציאים מהמקרר קצת לפניה

רצוי להגיש עם פסטו ריג'לה  – ראו מתכון כאן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרפצ'ו

לסלט עשבים

להגשה

אופן ההכנה

מכינים קרפצ'ו

1

פורסים בשר כנגד הסיבים לפרוסות דקות ככל הניתן. מסדרים את פרוסות הבשר על צלחת הגשה. אם הפרוסות לא דקות מספיק, אפשר לשטח אותן בעדינות בעזרת מכות קלות עם כרית כף היד.

מכינים סלט עשבים

2

מערבבים את כל חומרי הסלט בקערת ערבוב.

מרכיבים ומגישים

3

יוצקים שמן זית על הקרפצ'ו, מורחים את הידיים בשמן ומעסים קלות את הבשר. מתבלים במלח ובפלפל. מפזרים את העשבים מעל הקרפצ'ו בצורה מרווחת (כך שיש בשר חשוף), מניחים בעזרת כפית תלוליות קטנות של פסטו ריג'לה, מזלפים מעט סילאן בעזרת כף, יוצקים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.